Nogomet
0

Van Persie se izvinio saigračima

Totalsport
Robin van Persie (Foto: EPA)
Robin van Persie (Foto: EPA)
Prema pisanju Mirrora, holandski napadač Robin van Persie izvinio se saigračima iz Manchester Uniteda zbog izjava koje je dao nakon poraza od Olympiacosa u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

Posrnuli Crveni vragovi pali su utorak u Pireju (2-0), a Van Persie je nakon dvoboja dao intervju za jednu holandsku televiziju. Njegove su riječi ubrzo prenijeli engleski mediji, ali on tvrdi da su pritom i promijenili kontekst.

"Ponekad pokušavam naći načine da uradim više, ali u područjima u kojima želim igrati često se nalaze moji saigrači, što mi otežava stvari. Onda moram promijeniti taktiku, prilagoditi je saigračima i igrati izvan svoje zone. To je šteta", prenijeli su otočki mediji navodne Van Persiejeve riječi.

Mirror tvrdi da je bivši nogometaš Arsenala okupio u četvrtak nakon treninga saigrače i izvinio im se, te im objasnio da ih nije kritikovao, već je govorio isključivo o svojoj igri. Engleski dnevnik piše i da su navodne Van Persiejeve izjave izazvale nemir u svlačionici Uniteda, te da je on sam šokiran što su njegove riječi izvrnute tako da je ispalo da se radilo o egoističnom istupu.