Šalio se na račun svojih miljenika
0

Valentino Rossi: Inter je igrao s Realom, ne s Novarom

Totalsport
Valentino Rossi (Foto: AFP)
Valentino Rossi (Foto: AFP)
Nogometaši Intera su nastavili s lošim rezultatima. U nedjelju su poraženi na San Siru od posljednjeplasirane Novare s 1:0, što je Interu treći poraz u posljednja četiri prvenstvena ogleda.

Uspjeli su do boda samo protiv Palerma kada su, također na San Siru, igrali 4-4. Naravno, šampionske su se ambicije razbile i predstoji im lov na jedno od mjesta koja vode prema Ligi prvaka iduće sezone.

Valentino Rossi, legenda u svijetu motociklizma i deklarirani navijač Intera, odlučio se šaliti preko Twittera na račun svojih miljenika:

"Pa, malo mi je jasnije što se dogodilo jer sam gledao meč. Ovi igrači u bijelom nisu bili iz Novare, već je to bio Real Madrid".

Inače, Novara, koja je tokom ljeta prešla iz Serije B u Seriju A, ove je sezone upisala samo tri prvenstvene pobjede. Ali, čak dvije su ostvarene u ogledima protiv Intera.

"Ma, ne razumijem upravu. Kako su mislili Forlanom nadomjestiti Eto'a? Ma, kakva prodaja Thiaga Motte? Ne, nikako ne bih želio biti u koži vlasnika Morattija", konstatovao je Rossi.