Nogomet
0

Valdano: Pregovaramo s Ronaldom

Totalsport
Novi direktor nogometnog kluba Real Madrida, Argentinac Jorge Valdano, potvrdio je u razgovoru za TVE da madridski klub pregovara s Cristianom Ronaldom.

Otkrio je to htijući zapravo reći da ne može govoriti o igračima koji još nisu na Santiago Bernabeu stadionu.

  • Mogu jedino govoriti o igračima koji su tu i koji definitivno dolaze, ne i o onima s kojima pregovaramo - rekao je brbljavi Argentinac, te potom nastavio:

  • Ronaldo je veliki profesionalac. Znamo da velik dio svoga slobodnog vremena posvećuje radu na sebi. Veliki je igrač i veliki radnik.

  • Sudeći prema informacijama koje smo dobili, on je izniman profesionalac. Ne možete imati onakvo tijelo kakvo on ima, a koje je najbolja moguća reklama nogometu, ukoliko ne radite sate i sate na sebi. Njegova reputacija dobroizgledajućeg momka i modela samo kvari nejgov imidž nogometaša. A ja mislim da je on uistinu sjajan nogometaš...

Valdano je u istom intervjuu također potvrdio da je Real zainteresiran za Davida Villu ali da ga nema namjeru platiti koliko iz Valencije traže.

  • Njegova je trenutna cijena prihibitivna. Zanima nas, ali samo ako je razumna cijena u pitanju. Ljeto je još dugo, pregovori će trajati.

Na pitanje hoće li Gonzalo Higuain, najbolji Realov strijelac prošle sezone s 22 gola, napustiti klub, Valdano je odgovorio niječno.

  • On je jedan od stupova našeg projekta. Još se može enormno razviti, iako je prošle sezone strašno napredovao.