Jose Mourinho
0

"Uzet ćemo naslov jer smo najbolji"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Nakon što je njegova momčad remizirala u derbiju 32. kola talijanskog nogometnog prvenstva s Juventusom, trener Intera Jose Mourinho ponovno je bio u svom elementu.

Remi za Inter praktički ima snagu pobjede obzirom da su na gostovanju kod najvećeg rivala prvaci sačuvali deset bodova prednosti na vrhu šest kola prije kraja Serije A. No, treba pohvaliti i nastojanja torinske momčadi koja je s igračem manje postigla pogodak i izjednačila dvoboj na 1-1.

  • Volim utakmice na stadionima jakih momčadi. Volim doći ondje i do boda i vidjeti suparnika oduševljenog tim rezultatom. To pokazuje veliki respekt koji suparnici imaju spram Intera - ustvrdio je portugalski streteg vodeće momčadi Serije A.

  • Pokazali smo zašto smo najbolji u prvenstvu i zbog čega imamo deset bodova prednosti pred konkurencijom. Osvojit ćemo naslov prvaka kroz nekoliko tjedana. U ovom trenutku potrebno nam je osam bodova iz šest utakmica od kojih tri igramo na San Siru. Dakle, nalazimo se u komotnoj situaciji, ali za potvrdu naslova moramo pričekati matematičku potvrdu. Ipak, očekujem da ćemo ga osvojiti jer smo najbolja talijanska momčad u ovome trenutku - zaključio je Mourinho.