{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Uvijek uz reprezentaciju: BH Fanaticosi obilježili 15 godina postojanja

Piše: N. N./Klix.ba
12.6.2015. u 21:45
208
35
Uvijek uz reprezentaciju: BH Fanaticosi obilježili 15 godina postojanja
208
BH Fanaticosi ove godine slave svoj 15. rođendan. Na večerašnjoj utakmici protiv Izraela, prigodnom koreografijom, obilježili su ovaj značajan jubilej.


BH Fanaticosi zvanično su se organizirali krajem 2000. i od tada su najvatrenija podrška svim reprezentativnim selekcijama naše domovine.

Iako su najbrojniji na nogometnim utakmicama, BH Fanaticosi pratili su i naše košarkaše, rukometaše, reprezentativce u sjedećoj odbojci... Pratili su naše reprezentativce na svim najvažnijim gostovanjima, a nemali broj ih je bodrio nogometnu reprezentaciju i u Brazilu.

U 15. minuti BH Fanaticosi su na Bilinom Polju postavili "mozaik" sastavljen od žutih i plavih kartona a na njima su ispisali svoju skraćenicu BHF. Nakon što su spustili kartone podigli su plave balone.U 20. minuti susreta, BH Fanaticosi podigli su parolu kojom su naznačili 15 godina svog postojanja.

"Trn u oku bili smo mnogima, ali ljubav prema tebi traje punih 15 godina - BHF", pisalo je na paroli BHF-a.

Proslavi jubileja BHF-a koja je održana u februaru odazvao se i selektor Baždarević.

"Fanaticosi su bitan dio reprezentacije Bosne i Hercegovine. Baš kao što imam želju igračima pokazati koliko su mi bitni, tako sam imao želju to isto reći navijačima. Oni su naš 12. igrač i sa zadovoljstvom prisustvujem proslavi ovog rođendana", istakao je tada selektor.

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: