{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Utvrđeno šta mora imati gen. sekretar NSBiH

F
4.3.2009. u 19:04
0
17
Utvrđeno šta mora imati gen. sekretar NSBiH
0
Utvrđeno šta mora imati gen. sekretar NSBiH
Foto: CIN
Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH je na današnjoj sjednici u Sarajevu utvrdio uvjete za raspisivanje konkursa za izbor generalnog sekretara saveza.
Konkurs će biti raspisan 6. aprila, a kompletna procedura će biti završena 15. maja 2009. godine. Do okončanja postupka funkciju generalnog sekretara u tehničkom mandatu obavljat će Munib Ušanović, saopćeno je iz NSBiH.

Uvjeti konkursa za izbor generalnog sekretara su: da je državljanin BiH i da ima prebivalište u BiH, da ima visoku stručnu spremu, da poznaje strani jezik, da nije suspendovan ili isključen iz NSBiH te da nije krivično osuđivan.

U drugom dijelu sjednice selektor Miroslav Blažević informirao je članove Izvršnog odbora o reprezentativnim aktivnostima uoči kvalifikacionih utakmica sa Belgijom. Izvršni odbor pružio je punu podršku selektoru, stručnom štabu i igračima ali i kompletnoj službi koja je uključena u sigurnosni aspekt organizacije susreta sa Belgijom.

Okupljanje reprezentacije planirano je za 23. mart u hotelu "Hercegovina" na Ilidži.

Izvršni odbor usvojio je prijedlog budžeta NSBiH u 2009. godini uz konstataciju da se za narednu sjednicu pripremi dorađen prijedlog koji bi išao na usvajanje na sjednici Skupštine.

Redovna sjednica Skupštine NSBiH bit će održana u drugoj polovini aprila. Tačan termin održavanje sjednice bit će naknadno utvrđen, saopćeno je iz NSBiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koji nogometni klub iz BiH će najdalje proći u evropskim takmičenjima?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: