Kvalifikacije za SP
0

Utakmica Sjeverna Irska - Rusija odgođena do daljnjeg

Totalsport
Utakmica između nogometnih reprezentacija Sjeverne Irske i Rusije u Belfastu, koja se prvo trebala igrati u petak navečer, ponovo je odgođena, ovoga puta do daljnjeg.

Dvoboj se trebao odigrati u petak u 20.45 sati po srednjeevropskom vremenu, a dogovorom dviju reprezentacija, prebačen je na subotu u 16 sati. Predstavnici oba saveza su se u petak složili da teren Windsor Parka nije u zadovoljavajućem stanju za igru.

Međutim, susret se neće odigrati niti danas u 16h, a otočki mediji navode kako je razlog rusko odbijanje odigravanja utakmice bez obzira prođe li teren sudijsku inspekciju ili ne.

Naime, već u ponedjeljak tim Fabija Capella igra prijateljsku utakmicu protiv Brazila na Stamford Bridgeu u Londonu, koju ne želi ugroziti, budući bi obilne snježne padavine u Belfastu mogle spriječiti njihov avionski let i "zatočiti ih" u Sjevernoj Irskoj.

Novi datum odigravanja ovog susreta grupe F zasad nije poznat. Rusija predvodi ljestvicu grupe sa 12 bodova iz 4 susreta, dok je Sjeverna Irska četvrta s tek tri osvojena boda.