{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


"Uskoro ću razgovarati s Papcem"

F
FENA
25.1.2010. u 13:55
0
11
"Uskoro ću razgovarati s Papcem"
0
"Uskoro ću razgovarati s Papcem"
Safet Sušić (Foto: Reuters)
Selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić izjavio je da će uskoro razgovarati sa Sašom Papcem da bi bio siguran da li je nogometaš Rangersa spreman da se vrati u reprezentaciju.
"Zvao sam ga danas, ali nije bio dostupan. Ostavio sam mu poruku i očekujem da mi se javi. Ako to ne učini, ja ću njega pozvati. Želim da budem siguran da li želi da se odazove na poziv u ekipu", izjavio je Sušić u telefonskom razgovoru za Fenu.

Potvrdio je informaciju turskih medija da je zainteresiran da u reprezentaciju dovede bivšeg mladog turskog reprezentativca, 23-godišnjeg Ediza Bahtiyaroglua.

"Istina je da bih želio da on zaigra za reprezentaciju BiH jer se radi o veoma kvalitetnom odbrambenom igraču. Pojačao bi konkurenciju u našoj odbrani, gdje nemamo veliki broj kvalitetnih igrača. No, još ne znam da li je on spreman da zaigra za bh. reprezentaciju, a nadam se da ću uskoro imati i tu informaciju. Radi se o snažnom i visokom mladom igraču, koji bi nam dobrodošao u zadnjoj liniji", rekao je Sušić.

On je naglasio da će pozvati i Samira Muratovića, koji je odlučio da se stavi na raspolaganje novom selektoru.

"Pozvat ću sve za koje smatram da mogu igrati. Nije bitno koliko godina imaju. Naravno da u timu ne smije da bude mnogo starijih igrača, ali dvojica ili trojica nisu naodmet. Muratović je snažan igrač i sigurno je da ga se neću odreći. Isto važi i za Rahimića", izjavio je selektor bh. reprezentacije.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: