Vještac Pepe
0

"Uništit ću Ronalda, ali Messija ne diram"

Totalsport
Foto: AFP/File
Foto: AFP/File
Čini se da je španski opsjenar Pepe navijač Barcelone. Najskuplji nogometaš svijeta, Portugalac Cristiano Ronaldo, povrijedio se nakon što se Pepe javio izjavom da će začarati Realovog napadača.

Otada se Pepe počeo redovito oglašavati u španskim medijima, ovaj put u madridskom AS-u. Sada je objavio da je njegova misija uništiti i prekinuti Ronaldovu igračku karijeru. Otkrio je i da je magijske rituale u svrhu uništenja Ronalda od njega naručila žena, i to jedna od bivših ljubavnica. Opisao ju je “zavodnicom”, “neeuropljankom” i “vrlo bogatom nasljednicom iz dobropoznate porodice”.

Dok Pepe nastavlja svoja vještičja posla na 24-godišnjem Portugalcu, koji je povrijedio zglob u dvoboju Lige prvaka protiv Marseillea te potom u dresu portugalske reprezentacije pogoršao povredu, Pepe tvrdi da je opsjenarsku narudžbu, koju naplaćuje 14.700 eura, dobio i za Lionela Messija. Istu je, kaže, odbio.

Paralelno s negativnim činima bačenim na njenog sina, pozitivne je od jednoga portugalskog opsjenara naručila Ronaldova praznovjerna majka Dolores Aveiro, prenosi pisanje madridskog dnevnika nogometni portal Goal.com.