"U inat svima"
0

UNFKS poziva navijače na utakmicu protiv Slavije

Sarajevo-x.com
Foto: Nedim Grabovica/Sarajevo-x.com
Foto: Nedim Grabovica/Sarajevo-x.com
Udruženje navijača FK Sarajevo (UNFKS) pozvalo je sve ljubitelje bordo tima da u nedjelju dođu na stadion Asim Ferhatović Hase i podrže svoj tim u utakmici protiv Slavije, koja se igra u 15:30 sati.

UNFKS u svom saopštenju apeluje na sve istinske zaljubljenike bordo boje, da svojim prisustvom na nedjeljenoj utakmci između FK Sarajevo i FK Slavija, još jednom iskažu odanost i bordo fanatizam, kakav krasi samo navijače najvećeg bh. kluba.

"Svjedoci smo raznih pokušaja destabilizacije i stvaranja negativne energije u i oko FK Sarajevo, i to od strane onih, od kojih se to i nije očekivalo.

Fudbalski klub Sarajevo bije tešku bitku, kako u sistemu ustrojavanja kluba, tako i na zelenome terenu. Ono što svaki navijač može uraditi jeste dati neophodan vjetar u krila, i direktno pomoći da se naš voljeni klub vrati tamo gdje mu je i mjestu, u sam vrh bh. fudbala. Što nas je više na tribinama stadiona Asim Ferhatović Hase, to je naš klub bliže cilju. Svi na Koševo - u inat svima", stoji u saopštenju navijača FK Sarajevo.