Jose Mourinho
0

"Ugovor u Interu odradit ću do kraja"

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Interov portugalski trener Jose Mourinho otklonio je novinske sugestije da će na kraju ove sezone napustiti klupu talijanskog nogometnog prvaka.

Inter je prošle sezone pod Mourinhovim vodstvom osvojio još jednom naslov prvaka, a i ove sezone je na najboljem putu ka obrani titule. Međutim, neuvjerljive partije kluba iz Milana u ligi prvaka i vrlo zategnuti Mourinhovi odnosi s talijanskim medijima naveli su neka ''pera'' na zaključak kako će se portugalski mag na kraju ove sezone opet zaputiti na Otok, nakon što je od 2004. do 2007. godine uspješno vodio Chelsea.

Međutim, Mourinho tvrdi da njegov prijevremeni odlazak sa San Sira nije opcija.

"U nogometu nema baš puno prijatelja, stoga mene usrećuje što mogu reći da sam prijatelj sa svojim bivšim gazdom iz Chelseaja Romanom Abramovičem. Vjerujem da ću jednog dana isto moći ustvrditi i za Interovog predsjednika Massima Morattija, jer naš odnos je pozitivan i odan. Jednog dana kad više ne budem ovdje trener, pamtit ću predsjednika koji je uvijek stajao uz mene, a nadam se da će i on pamtiti mene kao dobrog trenera. Ali, govorimo samo o nekom budućem vremenu. Kada sam potpisao ugovor s Interom do 2012. godine, potpisao sam ga s namjerom da ga i odradim do 2012. godine", jasnu je poruku poslao Mourinho.