|

Ugovor liberijskog nogometaša uključuje i liječenje od alkohola

Ugovor liberijskog nogometaša uključuje i liječenje od alkohola
17
T
Totalsport
28.12.2012. u 22:14
5
komentara
17

dijeljenja
Ugovor liberijskog nogometaša uključuje i liječenje od alkohola Dulee Johnson
Švedski drugoligaš IK Brage potpisao je dvogodišnji ugovor s liberijskim internacionalcem Duleeom Johnsonom, koji uključuje i tretmane nogometaševih problema s alkoholom.
Dulee Johnson, 28-godišnji vezni igrač koji je upisao 12 nastupa u dresu reprezentacije Liberije, već je ranije igrao u Švedskoj. U dva navrata je igrao za AIK, s kojim je 2009. godine osvojio prvenstvo i kup u toj zemlji.

Nakon toga su mu kaznene prijave i disciplinski problemi uzrokovani konzumiranjem alkohola obilježili karijeru. Mandati u Izraelu, Grčkoj, Holandiji i Južnoj Africi uvijek su prerano završavali zbog njegovog alkoholizma.

"Dulee je shvatio i priznao da ima problem, ali još uvijek može ispuniti očekivanja na terenu. Potpisali smo ugovor između kluba, igrača i jednog rehabilitacijskog centra. Trostrani posao koji uključuje liječenje u periodu trajanja ugovora", objasnio je predsjednik kluba Tommy Andersson.

"Ranije sam lagao samom sebi da nemam problema. To je izazivalo probleme u drugim klubovima u kojima sam igrao, ali sada sam odlučio prihvatiti pomoć koja mi je potrebna", poručio je Johnson.
Prijavi grešku


Komentari (5)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...