{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


U Zenici niko ne prodaje karte za utakmicu protiv Azerbejdžana

S
28.5.2008. u 15:05
0
0
U Zenici niko ne prodaje karte za utakmicu protiv Azerbejdžana
0
U Zenici niko ne prodaje karte za utakmicu protiv Azerbejdžana
Nakon grafita sa protestnim sloganima na plakatama koje reklamiraju nogometnu utakmicu BiH - Azerbejdžen, a koja se treba igrati u Zenici naredne nedjelje, pojavili su se pozivi za bojkotiranje ove sportske manifestacije.
Preko plakata za utakmicu tokom noći u Zenici je polijepljeno nekoliko stotina plakata sa pozivom na bojkot. Na plakatima je ispisano ''Bojkot! Naciju brukate, državu kradete, sve nas sramotite'' i ''Savez napolje''.

O tome kakva je atmosfera pred ovu utakmicu najbolje svjedoči podatak da u Zenici nema mjesta gdje se kupuju ulaznice za ovu utakmicu. Do sada je redovito poslovnica turističke agencije 'Centrotrans-bus' prodavala ulaznice, ali u ovoj agenciji kažu da najvjerovatnije neće dobiti prodaju ulaznica za ovaj susret. Ulaznica nema niti kod uličnih prodavača, niti na kioscima na stadinu, a NK Čelik nikada nije niti vršio prodaju karata.

Dakle, pozivu na bojkot pridružili su se i zaposleni u Nogometnom/Fudbalskom savezu BiH kojim očito nije stalo da se ulaznice ranije prodaju.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: