Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozete ga mrzit il volit al Ibrahimovic je fudbalska gromada! Treba sad uzeti momenat, prisjetit se, i spomenut familiju svim odgovornim iz FS sto su ga otjerali iz reprezentacije. Svaka cast
Bosanac je to napravio!!
Ibrakadabra
Mislim, ljudi? Vidite ovaj prvi Ibrahimovicev gol (za 3:3)? Ovakvih (ili jacih) golova se Zlatan nadavao u karijeri. Pa slobodnjaka-bombi, slalom-golova, golova petom, ili onim taekwondo zahvatima, glavom da i ne pricam,...Pogledajte njegove igre i golove u Juventusu, posebno Interu, Milanu, Barsi,...prije nego sto kazete bilo sta o ovom covjeku. Jedno je sigurno: Ibrahimovic je obogatio fudbalsku igru, dajuci joj sasvim novu dimenziju. Tu je neprevazidjen, unikatan i zato - velikan.
Zvijer od igraca.
Sad sam pogledao video ..... ocekivano .... kao i u Ajax-u kad je sve predlibrao i dao gol .... Logicno...
Covjek je legenda i zna da igra fudbal. I ako bude zelio da igra za reprezentaciju Svedske i igrat ce. Do njega je. A Svedska bi imala shanse ako bude on igrao. Star ne star, on zna da doda, i da preokrene rezultat. Svaka cast majsore. Ne razumijem jednu stvar: ako je covjek velicina jel bitno kako se zove? Ko mu je otac?Mati? Ovi dezurni seratori na interentu nista drugo i ne znaju nego kakiti o tome kako on nije bosanac/hrvat ili sta vec. Kakve to veze ima sa njegovom igrom??!
@anarchy Jbga politicari mogu dresirati samo kerove koji laju al ne ujedaju
Jos da cetrvti gol nije iz ofsajda..... A i tri obrambena cudno stoje :) Holivudski obrat, u svakom smislu :)
Bosnjo brzo zaboravlja od supka do kralja za sekundu sta je radio i da li je nas pitaj te ga nek vam kaze
http://www.6yka.com/novost/137622/zlatan-ibrahimovic-u-novoj-reklami-uzeo-si-svo-mlijeko-seljak Evo ko je. Zlatan je ZAHTIJEVAO verziju na bosanskom jeziku.
Bošnjak...
Zlaja majstore.
Hrvatina po materi...
Pa nije kopile zna se ko mu je otac 😂😂
Bog
Nije bio dovoljno dobar velikim fudbalskim znalcima : Pusina, Pasalic i Usanovic...?
Setite se da su Bošnjaci u fudbalskom savezu BiH odbili Ibru jer im nije bio dovoljno dobar. Ovi Bošnjaci ništa ne znaju napraviti kako treba osim uništenja sopstvenog naroda!!! Nešto najbolje što se desilo Ibri je to da ne igra za BiH!! Ibra Tito!!
@enez U pravu si. Ali ja dolazim iz reda ovih koje spominjem. Tako da smatram da me u prvom redu treba zanimati šta rade oni a onda ostali. Ali za Ibru su isključivo krivi oi iz reda Bošnjaka! Ostalo se slažem s tobom.
Nama “nije bio dovoljno dobar”😏
Messi i Ronaldo smješni naspram Ibre, definitivno najbolji na svijetu.
Veliki fudbaler ,koji daje golove uvjek kad treba.Bravo majstore.
eto tako se to radi