|

U ponedjeljak će biti novčanih kazni za tim i stručni štab Levskog

U ponedjeljak će biti novčanih kazni za tim i stručni štab Levskog
0
Klix.ba
27.7.2012. u 21:44
36
komentara
0

dijeljenja
U ponedjeljak će biti novčanih kazni za tim i stručni štab Levskog
Nakon što je Levski iz Sofije pretrpio gubitak od FK Sarajevo u utakmici drugog pretkola Evropske lige, koja je u četvrtak navečer odigrana na stadionu Asim Ferhatović Hase, za bugarske medije izjavu je dao i vlasnik tog kluba Todor Batkov.
Nakon poraza od 3:1 Levski je završio svoje takmičenje u Evropskoj ligi, a Batkov je izjavio da se polako počinje navikavati na takve poraze.

"Šta bih trebao učiniti? Nije mi ovo prvi takav gubitak. Igra Levskog? Zadržimo mišljenje za sebe. Mjere? U ponedjeljak će biti ozbiljnih novčanih kazni za cijeli tim i stručni štab. Ovo je sramota! Pitam se da li vrijedi nastaviti ovu igru više", izjavio je vidno razočarani Batkov.

On se osvrnuo i na podršku navijača Sarajeva te izjavio kako je sve izgledalo idilično na stadionu Koševo kada je publika bezrezervno podržala igrače na terenu. Batkov je dodao i opasku da su navijači jednako bodrili sve igrače bez obzira na njihovu nacionalnu pripadnost.

Prokomentarisao je i to kako je "Levski za protivnika imao tim čiji igrači imaju prosječnu plaću od 1.500 eura te da dolazi iz mlade države, kao i iz grada koji je na svakom koraku prolio krv i suze".

"Za njihov tim igraju Srbi, Hrvati i Bošnjaci. Vidjeli ste kako njihova ekipa izgleda i kako ih navijači podržavaju", prokomentarisao je Batkov.
Prijavi grešku


Komentari (36)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...