Arsene Wenger
0

"U mojoj ekipi ima nešto posebno"

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Arsenalov menadžer Arsene Wenger bio je, logično, vrlo zadovoljan igrom svoje ekipe koja je u 6. kolu Premiershipa kao domaćin deklasirala Wigan s 4-0.

Bila je ovo uspješna sedmica za Arsenal. U srijedu su "topnici" u Liegeu nadoknadili zaostatak od 2-0 u samom početku utakmice protiv Standarda u 1. kolu Lige prvaka. Arsenal je na kraju pobijedio 3-2, a pobjednički gol zabio je Dudu.

Tri dana kasnije, tim iz Londona uvjerljivo je pred svojim navijačima savladao Wigan 4-0, a Eduardo je u 59. minuti zabio gol koji neki engleski mediji pripisuju i Eboueu, budući da je lopta nakon Eduardovog udarca okrznula njegovu nogu.

  • Dali smo puno, iako smo imali dosta šansi pa smo mogli postići još više pogodaka. Nismo primili niti jedan gol, lijepo je vidjeti da smo bili u stanju tri dana nakon vrlo zahtjevne utakmice u Liegeu ponoviti dobru predstavu. Pokazali smo pravi pristup i kvalitetnu igru, veliki sam optimist, u mojoj ekipi ima nešto posebno - rekao je sretni Wenger.

Dakako, posebno je pohvalio dvostrukog strijelca Vermaelena.

  • Dao je dva lijepa pogotka. Ima odličnu lijevu nogu, znali smo da je on igrač koji može postizati takve golove.

Nakon dva uzastopna gostujuća poraza protiv dva Manchestera, Uniteda i Cityja, "topnici" su se vratili na pobjednički kolosijek...

  • Ovo nam je bila jako važna utakmica i pobjeda. Bez osvajanja bodova ti se u Premiershipu vrlo brzo dogodi pad. Ipak, treba reći da smo u prva četiri kola morali tri puta na gostovanja - zaključio je Wenger.