Miralem Pjanić
0

U Lyonu je bolje nego prošle godine

Totalsport
Zaključujući po napisima francuskih novinara, izgleda da ugledni Lyon, ali i mediji, imaju velika očekivanja ove sezone od 19-godišnjeg bosanskohercegovačkog nogometaša Miralema Pjanića.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i jedan od najnadarenijih nogometaša kojeg ima izbornik Ćiro Blažević pod svojim okriljem, u jednom trenutku ovog ljeta je čak bio blizu odlaska iz Lyona, no to se nije dogodilo.

U prošloj sezoni je malo igrao zbog ozljeda, ali i blagog nepovjerenja trenera Claudea Puela. Ove godine vjeruje da će se mnogo toga promijeniti.

  • Iako smo izgubili dva strašna nogometaša, Benzemu i Juninha, vjerujem u ovu momčad i mislim da možemo biti bolji nego što smo bili prošle sezone - rekao je Pjanić za momčad koja je prošle sezone gledala u leđa prvak Bordeauxu i drugoplasiranom Marseilleu.

  • Trener Puel se mnogo češće smije nego prošle godine. Atmosfera je stvarno dobra i optimizam se širi u našoj momčadi. Isto tako, u osobnom smislu također mislim da će biti nemjerljivo bolje nego lani - završio je mladi Pjanić za L'Equipe.