Uoči meča s Partizanom
52

U Beogradu pretučeni navijači Sheriffa, dvojica završila u bolnici

H. H.
Ilustracija (Foto: EPA-EFE)
Ilustracija (Foto: EPA-EFE)
Uoči revanš utakmice šesnaestine finala Konferencijske lige između Partizana i Sheriffa desili su se navijački neredi, u kojima su deblji kraj izvukli gosti iz Moldavije.

Naime, u blizini stadiona "Rajko Mitić" u srijedu oko 21.00 više huligana pretuklo je četiri simpatizera Sheriffa koji su bili na ulici bez obilježja, prenosi Telegraf.

Huligani su ih presreli na parkingu na izlasku iz jednog marketa u Bulevaru oslobođenja, a onda i pretukli. Dvojica navijača Sheriffa su prebačeni u bolnicu i tokom noći im je ukazivana pomoć, a onda su pušteni na kućno liječenje s lakšim povredama.

Nije poznato da li su u pitanju navijači Partizana ili Crvene zvezde, a u više srbijanskih medija pojavljuju se različite informacije, jer jedni pišu da su u pitanju Grobari, dok drugi navode da je riječ o Delijama.

Pregledani su snimci svih nadzornih kamera i postoje indicije ko su vinovnici tuče pa se za njima traga. U istragu su uključene i pripadnici javnog reda i mira koji imaju više iskustva s navijačkim grupama.

Podsjetimo, revanš meč između Partizana i Sheriffa zakazan je večeras za 18.45 u Humskoj.