Na plaži u Grčkoj
356

Turisti ostali u čudu: Djevojka galamila na zvijezdu Cityja zbog poruka na mobitelu

D. P.
Foden i Rebecca ljetuju u Grčkoj (Foto: Screenshot)
Foden i Rebecca ljetuju u Grčkoj (Foto: Screenshot)
Najbolji mladi igrač Premiershipa već dvije godine zaredom Phil Foden našao se u centru skandala na plaži u Grčkoj tokom ljetnog odmora.

Sezona je godišnjih odmora za najbolje nogometaše svijeta, ali nije svakom od njih sve idealno što pokazuje i slučaj Phila Fodena.

Fantastični krilni nogometaš Manchester Cityja i reprezentacije Engleske našao se u centru pažnje nakon što mu je djevojka Rebecca Cooke priredila sramotu na ostrvu Krf u Grčkoj.

Rebecca je ugledala Philov mobilni telefon i poruke, nakon čega je napravila skandal. Svog slavnog momka je gurnula od sebe i "pobjegla" mu.

"Misliš da sam ja budala? Ne mogu nigdje otići s tobom, ovo se uvijek događa", galamila je Rebecca na nogometaša Cityja.

Za to vrijeme Foden je spuštene glave prošao i nije uputio nikakav odgovor, očigledno svjestan da je žestoko pogriješio.

Turisti na ovom egzotičnom grčkom otoku bili su iznenađeni onim što vide. Jedan od turista za britanske medije otkrio je da su poruke s telefona bile "krive" za sve te da se vidjelo na Fodenu da je bio kriv.

Inače, Rebecca i Phil su u vezi već dugi niz godina, a 2019. godine dobili su i sina Ronnieja.