Nogomet
10

Trenira dva kluba u Hrvatskoj, pa sada mora igrati protiv sebe

Klix.ba
Žrijeb Kupa Nogometnog saveza Karlovačke županije u Hrvatskoj doveo je do nesvakidašnjeg slučaja - u četvrtfinalu će se sastati dva kluba u kojima kao trener radi jedan te isti čovjek - Stjepan Benić.

Naime, Karlovac 1919 i Petrova Gora igrat će za polufinale kupa. Petrovu Goru u drugoj županijskoj ligi sa klupe predvodi Stjepan Benić, koji je prošle sedmice prihvatio da bude trener i trećeligaša Karlovca 1919. Sada su se ova dva tima susrela u kupu, a Benić kaže da on u toj utakmici ne može izgubiti, piše Jutarnji list.

"Dogovoreno je da ću s Petrovom Gorom raditi četvrtkom, utakmice su nedjeljom. A s Karlovcem ću trenirati ponedjeljkom, srijedom i petkom, igra se subotom", pojasnio je novinarima Benić, koji je bio istaknuti vođa navale karlovačkih Plavo-bijelih, prvotimac i Lokomotive, te igrao i u Australiji.

On je riješio i dileme u vezi sa tim na kojoj će klupi sjediti.

"Ja ću voditi Karlovac, dok će goste predvoditi Predrag Knežević-Buco, predsjednik, trener i oružar kluba. Jedno je sigurno, a to je da ja ne mogu izgubiti. No, favorit je Karlovac 1919", veli Benić.

Ovog vikenda Petrova Gora odlazi na pripreme prijateljima u Umag.

"Ja ću tamo biti u petak i subotu. A u nedjelju moram s Karlovcem na prijateljski susret u Petrinju", zaključio je.