Denis Ćorić
55

Trener Posušja pred duel sa Željezničarom: Svakakve priče kruže, nadam se da ćemo ih i sutra demantirati

E. B.
Denis Ćorić (Foto: HŠK Posušje)
Denis Ćorić (Foto: HŠK Posušje)
Nogometaši Posušja će sutra na stadionu Mokri dolac dočekati Željezničar u 27. kolu Wwin lige Bosne i Hercegovine.

Uoči sutrašnjeg duela medijima se obratio trener Posušja Denis Ćorić koji je najavio pobjedu njegove ekipe.

"Dolazi nam veliki klub, a ja im od srca želim sve najbolje. U nas su uvijek velika očekivanja, igramo kući, želimo pobijediti i nastaviti niz. Koliko čujem, doći će dosta navijača Željezničara u Posušje i ovim putem poručujem: 'Dobrodošli na Mokri dolac'. Želimo da i oni i mi pošaljemo jednu poruku Bosni i Hercegovini i da uživaju u nogometu", kazao je Ćorić.

"Želimo nastaviti pozitivan niz, želimo devetu utakmicu biti neporaženi. Ja vjerujem da ćemo dati sve od sebe i vjerujem da ćemo mi biti ti koji će na kraju slaviti", kazao je Ćorić i dodao kako se ne osvrće na kuloarske priče koje danima kruže o tome da će prepustiti bodove ekipi s Grbavice.

"Svi znamo da i veći klubovi uđu u krizu, a ja Želji želim da što prije izađu iz nje. Četiri zadnje utakmice smo pod velikim pritiskom, svakakve priče kruže, a mi smo to demantirali, nadam se da ćemo i sutra. Nas zanima samo travnjak, teren je jedino mjerilo i mi ćemo sve učiniti da sutra dobijemo. Sve ćemo učiniti da uzmemo bodove", poručio je Ćorić.

Susret Posušje - Željezničar igra se sutra na stadionu Mokri dolac s početkom u 18 sati. Glavni sudija utakmice je Ernes Džemidžić iz Goražda, TV prijenos ne na Arena Sportu, a tekstualni prijenos na portalu Klix.ba.