Nogomet
0

Toureov menadžer: Želimo samo više pažnje, novac nije važan

Totalsport
Yaya Toure (Foto: EPA)
Yaya Toure (Foto: EPA)
Menadžer Yaye Tourea Dimitrij Seluk istaknuo je kako njegovom klijentu nije važan novac već pozornost i privrženost kluba kako bi se osjećao sretnim u Manchester Cityju.

Pravu pomutnju izazvala je izjava Seluka koji je natuknuo kako bi Yaya Toure mogao napustiti Manchester City nezadovoljan činjenicom da mu niko nije čestitao rođendan. Seluk je danas u razgovoru za Sky Sports News dodao da je Toure sretan u Cityju, ne traži povećanje plaće već više pažnje.

Tu pažnjut bi dobio, prema Seluku, kada bi mu klub nakon penzionisanja obećao funkciju u klubu.

"Kao što je Real Madrid napravio sa Zidaneom. Yaya želi ostati u klubu, mi ne tražimo više novca ili duži ugovor, ništa poput toga, mi želimo samo više pažnje. Pokažite više pažnje prema Yayi i on će biti sretan. Nama ne treba niti jedna funta više u ugovoru nego što imamo", rekao je Seluk.

Što se tiče rođendanske čestitke, Seluk tvrdi kako su mu čestitali neki od igrača, ali ono što ga je povrijedilo je činjenica da se niko od važnijih ljudi u klubu nije toga sjetio.

"Naravno, dio igrača mu je čestitao rođendan, ali menadžer, sportski direktor, generalni direktor ili predsjednik nisu. To su male, ali važne stvari, čestitati igraču ili poslati cvijeće njegovoj majci ili supruzi nekom drugom prigodom", dodaje Seluk.