Nije mnogo tugovao
56

Totti nakon razvoda počeo živjeti s misterioznom plavušom, velikom navijačicom Rome

H. H.
Noemi Bocchi, Francesco Totti i Ilary Blasi (Foto: CDS / montaža)
Noemi Bocchi, Francesco Totti i Ilary Blasi (Foto: CDS / montaža)
Brak legendarnog Francesca Tottija s TV voditeljicom Ilary Blasi je okončan pa je tako došao i kraj bajkovitoj vezi koja je trajala 20 godina. Ipak, čuveni nogometaš Rome nije mnogo tugovao i već je pronašao novu djevojku s kojom je počeo živjeti.

Kako prenose italijanski mediji, Totti je sada u vezi sa 34-godišnjom plavušom Noemi Bocchi, koja je strastvena navijačica Rome. Njen Instagram profil je privatan i za sada nema mnogo detalja o njihovoj vezi.

Iako nije javna ličnost, Italijani otkrivaju da je diplomirala ekonomiju i bankarstvo na privatnom studiju LUMSA u Rimu, a bavi se i dekoriranjem cvijeća. Iza nje je i brak s Marijem Cauccijem, vlasnikom niželigaškog nogometnog kluba Tivoli, s kojim ima dvoje djece.

Istovremeno, Ilary Blasi nakon odmora u Tanzaniji se vratila svojoj porodici, te je iza nje jako težak period. Poznanici tvrde da je jako smršala, a čak se i na fotografijama koje objavljuje može primijetiti tužni izraz lica.

Totti i Blasi vjenčali su se 19. juna 2005. godine uz ceremoniju vjenčanja koju je uživo prenosio Sky Sport Italia, a prihod od tog prijenosa otišao je u humanitarne svrhe.

Imaju troje djece, Cristiana rođenog u novembru 2005., sada igrača u omladinskoj akademiji Rome, Chanel u maju 2007. i Isabel u martu 2016. godine.