Nogomet
0

Totti: Još uvijek čekam da mi Roma ponudi novi ugovor

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Francesco Totti, kapiten nogometaša Rome je ove sezone odigrao samo 14 utakmica u Seriji A, a kao razlozi su se navodile ozljede gležnja i koljena, te bol u desnom koljenu.

Osim što se zbog ozljeda njegovo ime često spominje po medijima, dodatni razlog pisanja o njemu je i želja produljenja ugovora s klubom u kojem je postao prava nogometna ikona. I dok Totti kazuje da će biti spreman za utakmicu sljedećeg kola protiv Bologne, pomaka u produženju saradnje još uvijek nema.

  • Najgore je iza mene, moći ću nastupiti protiv Bologne. Mnogi misle da mi poteškoće zadaje koljeno, no istina je da je u posljednje vrijeme osjećam bol u mišićima iza koljena.

U nedjelju je potvrđeno da će Alberto Aquilani produljiti suradnju s Romom kroz sljedećih nekoliko dana, no s takvim vijestima Totti, kojem ugovor ističe krajem juna sljedeće godine, se još uvijek ne može pohvaliti.

  • Ne znam kada će to biti riješeno. Što se mene tiče, spreman sam odmah potpisati novu suradnju. Ipak, treba čuti i što o tome misli druga strana u pregovorima. No, pričamo o tome - rekao je Romin kapiten.