List Mail
0

Tottenham sve bliže dovođenju Van Nistelrooya?

Totalsport
Foto: AFP/File
Foto: AFP/File
Engleski Mail piše da su predstavnici Tottenhama u ponedjeljak odradili novu rundu pregovora s Realom za transfer iskusnog nizozemskog napadača Ruuda van Nistelrooya.

Tottenhem Realu nudi 1,25 miliona funti odštete za Van Nistelrooya, koji će sljedećeg mjeseca napuniti 33 godine, a s Realom ima ugovor još samo za sljedeću sezonu. Što je također vrlo važno, Van Nistelrooy je početkom novembra prošle godine morao razočarati poslodavce objavom da ide na operaciju meniskusa u desnom koljenu, zbog čega je propustio najveći dio prošle sezone.

Uprkos svemu navedenom Redknapp bi bivšeg centarfora nizozemske reprezentacije vrlo rado vidio na White Hart Laneu. Zagarantovao bi mu mjesečna primanja od 70.000 funti, po čemu bi ''Van gol'', kako su tepali Nizozemcu u njegova najbolja vremena, bio jedan od najbolje plaćenih igrača Spursa.

Javna je tajna da je Redknapp nezadovoljan učinkom ruskog napadača Romana Pavljučenka, koji je u 28 prvenstvenih utakmica za Tottenham zabio samo pet golova.

Ruski Sport-Express raspolaže informacijom da je Redknapp voljan dogovoriti razmjenu s Realom, koja bi uključivala dolazak Van Nistelrooya u Tottenham i odlazak Pavljučenka u Real.

Na meti Tottenhama je još jedan napadač, Paragvajac Roque Santa Cruz, trenutno igrač Blackburna.