Nogomet
2

Tottenham "luduje": Dovode Lamela, Chirichesa i Eriksena

Totalsport
Christian Eriksen (Foto: AFP)
Christian Eriksen (Foto: AFP)
Nakon dovođenja argentinskog nogometaša Erika Lamele iz talijanske Rome, engleski Tottenham i dalje ne staje s pojačanjima. Novi igrač Spursa postat će Ajaxov Christian Eriksen.

Tako barem tvrdi holandski De Telegraaf, koji je upoznat i s detaljima spomenutog transfera. Tottenham će u naredne tri sezone isplatiti 12 miliona eura klubu iz Amsterdama (po četiri u svakoj sezoni), te moguće dodatnih pola, ukoliko klub izbori nastup u Ligi prvaka.

Vijest je pak De Telegraafu otkrio bivši Ajaxov nogometaš Marc Overmars, aktuelni dikrektor kluba, koji je dodao da će 21-godišnji danski veznjak otputovati u London u četvrtak ili najkasnije petak, te biti predstavljen zajedno s Lamelom.

Podsjetimo, Tottenham je dosada doveo Roberta Soldada, Paulinha, Etiennea Capouea i Nacera Chadlija, a na pragu su i spomenuti Erik Lamela, Eriksen i 23.godišnji rumunski stoper, član Steaue Bukurešt, Vlad Chiriches.

Spomenimo i da se po nekim britanskim tabloidima provlači priča da će Tottenham pokušati dovesti napadača Manchester Uniteda Javiera Hernandeza, poznatijeg pod nadimkom Chicharito.

Kasna masovna kupovina je samo još jedan dodatni dokaz da se Spursi itekako spremaju na život poslije Garetha Balea, čiji je transfer u Real Madrid očito neminovan.