Nogomet
0

Tottenham dovodi Van Nistelrooyja i/ili Santa Cruza?

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Britanski tabloid The People u nedjelju je izašao s informacijom da je trener nogometaša Tottenhama Harry Redknapp započeo pregovore s holandskim napadačem Reala.

Vodstvo madridskog kluba Redknapp je, saznaje isti izvor, pitao za dostupnost 33-godišnjeg centarfora Ruuda van Nistelrooya, te saznao da bi ga mogao dobiti uz odštetu od samo 1.5 milijuna eura.

Dolaskom Florentina Pereza veliki je strijelac postao višak u svlačionici “kraljevskog kluba” te je navodno obaviješten da je slobodan potražiti novu sredinu.

Drugi tabloid, News of the World, navodi da je Redknapp zagrijan vođom svog napada učiniti paragvajskog napadača Blackburna Roquea Santa Cruza. Nekadašnji napadač Bayerna je, međutim, višestruko skuplji, obzirom da košta deset milijuna funti. Na Van Nistelrooya bi se stoga Redknapp mogao odlučiti jer je jeftiniji, a itekako bi još mogao poslužiti svrsi: u pet godina nastupanja za Manchester United zabio je ukupno 150 golova.

Trenutno se još uvijek oporavlja od teške ozljede i operacije koljena, koje su mu prekinule nedavno završenu sezonu već u novembru prošle godine.