Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stadion im oranica. Gdje su ti privatnici da poguraju malo? Svi se prse Tešanj privredni gigant ovo ono.. a samo svoj džep gledaju..
Tošk je prošlu sezonu mogao u premijer ligu, al su odustali zbog uslova, morali bi igrati na drugom stadionu😉. Inace kazu da su luke najposjećeniji stadion, i čitav grad zivi za nedjelju i domaću utakmicu. A imaju najmlađu ekipu u ligi, zdrava sredina za razvoj mladih igraca.
Niko ispred Igmana 🔴⚪
Evo toška iza ćoska
Zamisli kakvo razocarenje kada se pkasiraju u mrtvu premijer ligu. Ne kazu stari ljudi, pazi sta sanjas, mouda ti se ostvari.
Citava liga zna da Tosk bodove prodaje, tako da Premijer ne sanjaju sigurno.
kako će bit 3 boda iza prvoplasiranog na tabeli ako prodaje? Kako ih osvaja i niže😂😂😂...pokrij se po ušima!!!😂😂😂
Kakav je igrač mogao biti ovaj Mujagic
Mi ne sanjamo PL. Vis Simm Bau AU AU sanja vec par sezona. #TZV