Nogomet
0

Torres: U Liverpoolu sam izgubio entuzijazam

Totalsport
Fernando Torres (Foto: Reuters)
Fernando Torres (Foto: Reuters)
Fernando Torres, 26-godišnji španski nogometni reprezentativac, zadnjih je dana januarskog prijelaznog roka napustio Liverpool i pojačao londonski Chelsea.

Premijeru u novom klubu je imao baš protiv bivšeg kluba. U nedjelju je njegova nekadašnja ekipa slavila na Stamford Bridgeu 1-0 pogotkom Portugalca Meirelesa.

"Nisam otišao u Chelsea zbog novca, to nije bio moj prvi interesni cilj. Izgubio sam entuzijazam u Liverpoolu. Bilo mi je u posljednje vrijeme potpuno drugačije igrati u Liverpoolu i u španskoj reprezentaciji. Zapravo, jedva sam čekao reprezentativne akcije jer sam tamo osjećao gušt, a u Liverpoolu nisam", rekao je Torres za špansku radiostanicu Cadenu Ser i nastavio:

"Očekivao sam drugačiji doček u Chelseajevoj svlačionici. Mislio sam da će mnogi biti rezervisani i distancirani od mene. No, posve sam se prevario. Tamo vlada prava zabava, odlična atmosfera i vrlo brzo sam se uklopio."

Torres, koji je u Liverpoolu proveo tri i pol godine, je rekao i da je otišao u slabiji klub.

"Liverpool je definitivno klub s jačom historijom i tradicijom. No, Chelsea i Manchester United vladaju engleskim nogometom zadnjih deset sezona i zato ovaj odlazak nije spuštanje u karijeri. Mislim da mogu samo napredovati u Chelseaju", kazao je Torres.