The Sun
0

Torres mora na operaciju?

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Londonski tabloid The Sun donosi vijest kako bi španski napadač Liverpoola Fernando Torres, ponajbolji nogometaš tima s Anfielda, mogao uskoro biti podvrgnut operaciji prepona.

Liverpool u srijedu gostuje kod Lyona u 4. kolu grupe E Lige prvaka, a Torres je najavljen da će nastupiti u toj utakmici zbog njene važnosti.

Naime, Lyon je vodeći u grupi s devet bodova, Fiorentina druga sa šest, dok ''redsi'' drže tek treće mjesto s tri boda, te će na Gerlandu morati ganjati pobjedu.

  • Dva dana nakon utakmice s Fulhamom i dalje osjeća probleme. Ne osjeća se ugodno i moramo ga zaštititi. Fernando ne može igrati dobro kada ga se forsira. Moguće je da će, ako ga forsiramo previše, morati dugo pauzirati. Ali moramo ga voditi u Lyon jer nemamo puno opcija u napadu – rekao je menadžer Liverpoola Rafa Benitez.

The Sun piše kako bi Torres nakon utakmice s Lyonom, već u četvrtak, lako mogao biti podvrgnut operativnom zahvatu, nakon kojega bi mogao izbivati s terena neka dva mjeseca.

Benitez u utakmici s Lyonom definitivno neće moći računati na povrijeđene Stevena Gerrarda, Martina Škrtela i Alberta Riere, dok su upitni nastupi Glen Johnson, Fabio Aurelio, Daniel Agger i David Ngog.