Italija - BiH
815

Torino u bojama reprezentacije BiH, Zmajevi će večeras imati veliku podršku

Piše: N. K.
Foto: E. M./Klix.ba
(Foto: E. M./Klix.ba)
Reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras u Torinu igra utakmicu četvrtog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine protiv selekcije Italije, a na susretu na Juventusovom stadionu imat će veliku podršku svojih navijača.

Kako javlja reporter portala Klix.ba iz Torina, ulice grada su još od jutarnjih sati ispunjene navijačima koji defiluju obučeni u dresove reprezentacije sa šalovima i zastavama, javlja dopisnik portala Klix.ba.

Počelo je i okupljanje na glavnom trgu odakle će se najvatreniji navijači zaputiti prema stadionu, a može se primijetiti da će navijači svih bh. klubova biti ujedinjeni uprkos netrpeljivosti tokom duela u bh. takmičenju između njihovih ekipa.

U Torino su stigli i mladi i stari, kao i kompletne porodice te je atmosfera zaista sjajna, iako je reprezentacija nedavno podbacila u duelu protiv Finske. Tako su kamere portala Klix.ba zabilježile kako se pojedini navijaču u Torinu zabavljaju i uz taktove narodne muzike.

Utakmica između Italije i BiH igra se večeras u Torinu od 20:45 sati. U fotogaleriji možete pogledati fotografije bh. navijača s ulica Torina.