Louis van Gaal
0

"Toni može početi tražiti novi klub"

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Otkako je sjeo na klupu Bayern Münchena početkom sezone, odnos između trenera Louisa van Gaala talijanskog napadača Luce Tonija nije bio najbolji.

Velik dio dosadašnjeg dijela sezone Toni je proveo u redovima druge Bayernove ekipe, a u posljednje je vrijeme javno kritizirao trenera Van Gaala i njegove trenerske metode, te je inzistirao na transferu.

"On sam je rekao da želi otići. U tom slučaju, mislim da sebi može početi tražiti novi klub. Sigurno je da će klub donijeti konačnu odluku, ali i ja imam nekog utjecaja na cijelu priču", rekao je Van Gaal, koji inzistira da se Toni ponaša neprofesionalno.

"Svi igrači imaju svoje prilike, ali svi moraju udovoljiti zahtjevima koje je Bayern postavio, a jedan od njih je profesionalizam", zaključio je Van Gaal, kojem je također pozicija u klubu klimava, budući je Bayern tek na sedmom mjestu bundesligaške tabele nakon 13 kola, a prijeti mu i ispadanja iz Lige prvaka.

Toniju aktuelni ugovor s Bayernom istječe u junu 2011. godine, a interes za njegovom kupovinom pokazali su navodno Roma, Milan i Napoli.