Debitanti u ekipi
197

Todorović: Presretan sam zbog debija; Nastić: Nisam utakmicu napustio zbog povrede

Piše: N. K.
Darko Todorović (Foto: H. M./Klix.ba)
Darko Todorović (Foto: H. M./Klix.ba)
Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine odigrala je bez golova sa Crnom Gorom prijateljski meč na Blinom Polju u Zenici, a svoj debi u dresu Zmajeva upisali su Darko Todorović i Bojan Nastić.

"Sretan sam zbog debija. Osjećaj je fantastičan. Nedavno sam te igrače gledao na TV-u, a sada sam imao priliku da igram sa njima. Šteta samo što nismo pobijedili, ali mislim da možemo biti zadovoljni. Sada nam slijedi dug put do Južne Koreje. Međutim, na nama je da odemo tamo i odigramo još jednu dobru utakmicu", rekao je Todorović nakon današnje utakmice.

Bojan Nastić (Foto: H. M./Klix.ba)
Bojan Nastić (Foto: H. M./Klix.ba)

Nastić je morao ranije napustiti utakmicu zbog problema s nogom.

"Nije u pitanju povreda, već grčevi. Kraj je sezone i dosta sam utakmica odigrao. Možda ima malo i do pritiska u glavi da se pokažem u što boljem svjetlu pred našom publikom. Ovo je bila moja prva utakmica pa još nisam stekao neke utiske o ekipi. Ipak, dovoljno je vidjeti samo Džeku i Pjanića, jer su oni igrači svjetske klase. Dosta se od njih može naučiti. Imamo kvalitetnu reprezentaciju i ovaj tim je spreman za velika djela", poručio je Nastić.