Nogomet
0

Tjelohranitelji čuvaju igrače Hoffenheima

Totalsport
Vedad Ibišević
Vedad Ibišević
Razlog zašto su dva tjelohranitelja danonoćno uz nogometaše Hoffenheima je taj što se u okolici Leoganga pripremaju za novu sezonu i nogometaši Stuttgarta, a kao pratnja je u Austriju došla i manja navijačka grupa tog rivala iz Bundeslige.

Nogometaši Hoffenheima su prošle sezone ušli iz druge u prvu njemačku ligu, te su odmah ponijeli epitet najugodnijeg iznenađenja Bundeslige.

Postali su jesenski prvaci, ali pritisak, kao i igranje bez najboljeg igrača, tada ozlijeđenog bosanskohercegovačkog reprezentativca Vedada Ibiševića, uslovio je pad na tabeli.

Ibišević je spreman za nove ispite u nadolazećoj sezoni, pa je tako ovaj veliki adut Ćire Blaževića postigao jedini pogodak na prijateljskom ogledu protiv Panathinaikosa (1-0), odigranom u austrijskom Leogangu u petak.

Novo pojačanje Hoffenheima, hrvatski nogometaš Josip Šimunić, odigrao je prvo poluvrijeme na toj utakmici, no još je veća zanimljivost da igrače Hoffenheima tokom priprema u Austriji čuvaju dva tjelohranitelja.

Gdje god se nogometaši ovog njemačkog Bundesligaša kreću, za njima idu dva tjelohranitelja zaposlena u Münsterlandu. Inače, ova firma od ranije surađuje s klubovima u Njemačkoj, te šalje svoje zaposlenike da čuvaju trenere, službene osobe, nogometaše i ine članove njemačkih sastava.