Postigao sjajan gol
0

Tite oduševljen Neymarom: Ono što je odigrao protiv Hrvatske nije normalno

Klix.ba
Neymar u meču protiv Hrvatske (Foto: EPA-EFE)
Neymar u meču protiv Hrvatske (Foto: EPA-EFE)
Selektor Brazila Tite bio je oduševljen partijom koju je prikazao Neymar u prijateljskom meču protiv Hrvatske, a nakon meča je istakao kako je napadač PSG-a odigrao iznad svih njegovih očekivanja.

Nakon prvih 45 minuta utakmice između Brazila i Hrvatske nije bilo pogodaka, a onda je Neymar ušao u drugom poluvremenu i nakon sjajnog driblinga u 69. minuti doveo je Karioke u vodstvo.

Tite je nakon meča rekao da partija koju je Neymar prikazao "nije normalna" i da je očekivao puno manji njegov doprinos s obzirom na to da je još uvijek u fazi oporavka.

"Znao sam da se Neymar oporavio, da može igrati, ali ovo što je u meču protiv Hrvatske napravio je iznad svih mojih očekivanja. To što je on odigrao, to nije normalno. Očekivao sam puno, puno manje, što je bilo i logično jer je i dalje u procesu oporavka. Nemam šta reći osim, svaka mu čast", rekao je Tite.

Nakon toga, on je rekao da su obje selekcije tehnički savršene te je istakao kako je Hrvatska odigrala dobru utakmicu.

"Bila je ovo utakmica najviše kvalitete. Obje reprezentacije tehnički su savršene, a kad na terenu vidite Modrića, Neymara ili Coutinha, znate da ćete gledati spektakl. Hrvatska je odigrala jako dobro, stvarala nam je puno problema i nije nam dopuštala da stvaramo šanse i igramo našu igru. Ipak, riskirali smo i to nam se isplatilo", istakao je Tite, pa se opet vratio na Neymara:

"Planirao sam ga uvesti, jer on je drugačiji igrač, njegov nogomet je poseban. Njegova individualna kvaliteta je čudesna, on je nogometni čarobnjak, a opet je neodvojiv dio tima kao jedinstvene cjeline. Presretan sam zbog njega i hvala našim liječnicima Rodrigu Lasmaru, Ricardu Rosi i Rafaelu Martiniju što su napravili pravo čudo kod njegovog oporavka", završio je selektor Brazila.

Brazil će do Svjetskog prvenstva odigrati prijateljsku utakmicu protiv Austrije, a to će im ujedno biti i generalna proba pred Mundijal.