Ofanzivac Leipziga
8

Timo Werner zbog problema s cirkulacijom i disanjem napustio meč protiv Bešiktaša

Piše: K. H.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Fudbaler Leipziga Timo Werner postao je pravi hit na društvenim mrežama, nakon što je zbog prevelike buke na utakmici između njegove ekipe i Bešiktaša još u prvom poluvremenu napustio igru.

Jednom od najboljih igrača ove njemačke ekipe je toliko smetala buka da je u više navrata pokrivao svoje uši, a pokušao ih je zaštititi i stavljajnem čepića koji mu također nisu pomogli.

Razlog zbog kojeg je Werner morao napustiti igru leži u činjenici da ima velikih problema s cirkulacijom i disanjem pa je to osnovni razlog zbog kojeg mu je buka, koju su tokom čitavog meča stvarali navijači Bešiktaša, toliko smetala da je čak morao napustiti igru.

On je za vikend propustio meč protiv Kölna, kao i okupljanje reprezentacije Njemačke pred posljednje dvije utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine koje će njegova reprezentacija igrati protiv Sjeverne Irske i Azerbejdžana, a još uvijek nije poznato koliko će ovaj problem utjecati na karijeru Time Wernera.

Podsjećamo, već sada su interes za fudbalera Leipziga pokazali brojni engleski klubovi koji su ga prošlog ljeta pokušali dovesti u svoje redove.