Službeno
0

Tim Borowski se vratio u Werder

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Tim Borowski, 29-godišnji njemački nogometni reprezentativac, vratio se nakon samo jedne sezone izbivanja u bremenski Werder.

Prošlog ljeta je Borowski napustio Werder nakon 1996. godine, kada je došao u klub, ali uprkos tome što je slovio kao veliko pojačanje, nije se snašao u Bayernu, te nije došao do izražaja niti kada je trener Bavaraca bio Jürgen Klinsmann, niti nakon njega Jupp Heynckes.

U Bayernu je došlo do nove trenerske smjene, te je sada na toj klupi Holanđanin Louis van Gaal, ali iz pripremnih utakmica se da zaključiti da niti Van Gaal ne računa ozbiljno s ovim veznim igračem.

Tako su u utorak za zajednički sto sjela dva sportska direktora kluba, 52-godišnji Klaus Allofs sa strane Werdera i pet godina stariji Uli Hoeneβ od strane Bayerna.

Dogovoren je povratak Borowskog u Werder, s tim da se sve potankosti oko ugovora ne znaju. Cifra je zasad tajna, ali je poznato da je Borowski potpisao trogodišnji ugovor sa svojim starim klubom.

"Dobili smo natrag našeg igrača. O njemu sve znamo i odavno se iskazao kao velika vrijednost. Drago nam je, iznimno, što ćemo opet surađivati", rekao je Klaus Allofs.