Spreman mu prvi posao
0

Tevez mjesec dana nakon kraja karijere postaje trener: Uzbuđen sam i imam mnogo strasti

K. H.
Carlos Tevez (Foto: Instagram)
Carlos Tevez (Foto: Instagram)
Sada već bivši argentinski nogometaš Carlos Tevez uskoro će započeti trenersku karijeru, a tamošnji mediji pišu da je blizu preuzimanja ekipe Rosario Central.
Tevez je prije mjesec dana objavio kraj 20-godišnje profesionalne karijere, a ranije je tamošnjim medijima najavio da mu se probudila želja za trenerskim poslom i da je vrlo uzbuđen zbog tog poziva.

"Želim biti trener i to je odluka koju sam donio. Vrlo sam uzbuđen i imam mnogo strasti za ovaj posao. Spreman sam za trenerski posao", rekao je Tevez prije nekoliko dana.

Rosario Central je ekipa koja je u prva tri kola prvenstva u Argentini osvojila dva boda i s tim u vezi tamošnji mediji pišu da će već na početku sezone napraviti promjenu na klupi i povjerenje ukazati Tevezu.

Što se tiče Teveza, on je igračku karijeru počeo 2001. u Boca Juniorsu, a onda je 2005. prešao u brazilski Corinthians, iz kojeg je dvije godine kasnije otišao u West Ham.

Nakon toga je igrao za Manchester United, Manchester City, Juventus i Shanghai Shenhua da bi se 2015. vratio u Bocu. Za reprezentaciju Argentine odigrao je 76 utakmica i postigao 13 golova.