"Bio ljut zbog rasprave s Džekom"
0

Tevez: Mancini se prema meni ponio kao prema psu

Totalsport
Carlos Tevez (Foto: AFP)
Carlos Tevez (Foto: AFP)
Argentinski nogometaš Carlos Tevez optužio je menadžera Manchester Cityja Roberta Mancinija da se prema njemu ponio kao prema psu za vrijeme kontroverzne utakmice Lige prvaka protiv Bayerna.

Odbjegli Tevez se vratio u Manchester nakon bivanja tri mjeseca u "štrajku", te se u razgovoru s novinarima prisjetio kobnog dana kada je u Münchenu odbio, na Mancinijev zahtjev, otići na zagrijavanje.

"Bio je usred žustre rasprave s Edinom Džekom, a onda mi je ponižavajućim tonom glasa rekao da se nastavim zagrijavati. Ponio se prema meni kao prema psu", rekao je Tevez.

"Rekao sam mu da se ne želim ići zagrijavati nakon toga. Bio sam spreman igrati, ali nakon takvog nastupa Mancinija više nisam želio", prisjetio se Argentinac.

"Počeo mi je psovati sve i svašta samo zato jer sam ostao miran na klupi nakon njegovog izderavanja. Rekao mi je neke grozne stvari", veli Tevez, te nastavlja u optuženičkom tonu.

"Mancini je lagao o meni, a direktori Cityja su to i znali. Čuvali su Mancinija, a ja sam samo želio da navijači znaju istinu", izjavio je Argentinac koji je možda nakon ovog istupa i prije razgovora s talijanskim stručnjakom izgubio mogućnost za povratak u ekipu.