Ništa mu ne ide
63

Teška vremena za igrača Uniteda, nakon odlaska s Old Trafforda ostavila ga i supruga

H. H.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
U poruci objavljenoj u srijedu na društvenim mrežama, Mélanie Da Cruz najavila je da se rastaje od francuskog napadača Anthonyja Martiala.

Vremena su teška za nekada jednog od najtalentovanijih nogometaša svijeta koji je zbog slabe minutaže u januaru napustio Manchester United i otišao na posudbu u špansku Sevillu, ali i tu mu ne ide najbolje.

I dalje je bez postignutog gola u španskoj La Ligi, a u dresu tima iz Andaluzije samo je jednom tresao mrežu i to u Evropskoj ligi, protiv zagrebačkog Dinama.

Na sportskom planu stvari su daleko od idealnih za Martiala, a danas je doživio veliki udarac i na privatnom. Nakon gotovo tri godine braka, njegova supruga i bivša učesnica reality showa "Secret Story" Mélanie Da Cruz objavila je na Instagramu da napušta francuskog reprezentativca.

"Obično ne govorim o svom privatnom životu, ali zbog sreće i budućnosti moram to učiniti danas. Nema lakog rastanka, ali to se može učiniti uz najveće poštovanje i skromnost s moje strane. Zajednički život je dug put često ispunjen zamkama. Odustajanje nije dio mog karaktera, ali tu nam se putevi razilaze. Skoro tri godine otkako smo rekli "da" mislila sam za cijeli život, ali nažalost ljubav nije dovoljna", napisala je Da Cruz.

Martial je u Manchester United stigao 2015. godine iz Monaca, a za reprezentaciju Francuske odigrao je 30 utakmica uz dva gola.