Nogomet
0

Terry: Još smo u utrci za naslovom u Premierligi

Totalsport
John Terry (Foto: AFP)
John Terry (Foto: AFP)
Premda za vodećim sastavom Premiershipa Manchester Cityjem zaostaju 11 bodova, kapiten nogometaša Chelseaja John Terry smatra kako nisu bez šansi za naslov.

Već za trećeplasiranim Tottenhamom ekipa menadžera Andre Villas-Boasa zaostaje šest bodova, a za liderom velikih 11, pa ipak se potajno nadaju da bi već ove sedmice taj omjer snaga na tabeli mogao biti ponešto izmijenjen u njihovu korist, a u optimizmu prednjači kapiten John Terry.

"Potajno vjerujemo da nismo ispali iz utrke. Jasno je da moramo u kontinuitetu ostvarivati pobjede, međutim, ovog vikenda se nadamo da bi neki rezultati mogli ići u našu korist", izjavio je Terry za Sky Sport.

U predstojećem ligaškom kolu Tottenham gostuje kod Manchester Cityja, dok Arsenal dočekuje Manchester United na Emiratesu. Chelsea bi, pak, na Stamford Bridgeu trebao imati nešto lakši posao od nabrojenih rivala jer im u goste dolazi Norwich.

"Ako se rezultati poklope mogli bismo se pobjedom nad Norwichem vratiti u utrku već ovog vikenda", smatra Terry koji je vrlo zadovoljan pojačanjem koje je pristiglo u njegovu ekipu.

Dosadašnji član Boltona, branič Gary Cahill, u srijedu je odradio prvi trening s novom ekipom.

"Na prvom mjestu bih istaknuo da se radi o kvalitetnom igraču koji se dokazao u Premierligi prošle godine i zato je njegov dolazak velika stvar za klub. Njegove igračke kvalitete su brojne."

"Podjednako dobro igra lijevom i desnom nogom, dobar je u skoku i vrlo brz, a zabijao je i dosta pogodaka. Cahill je pravo pojačanje", poručio je Terry.