Nogomet
0

Teletovićev saigrač Shaun Livingston prešao u Golden State

Totalsport
Tokom prvog dana dopuštenih razgovora sa slobodnim igračima u NBA ligi, Golden State Warriorsi su dogovorili suradnju s dosadašnjim košarkašem Brooklyna Shaunom Livingstonom.

Američki mediji navode da će 28-godišnji playmaker potpisati trogodišni ugovor, ali službene potvrde još nema jer do 10. jula u NBA ligi traje moratorij na dovođenje slobodnih igrača. No, glavni menadžer Warriorsa Bob Myers ne skriva namjere.

"Čim završi moratorij, namjeravamo potpisati ugovor sa Shaunom Livingstonom", kratko je poručio Myers.

Livingston je u prošloj sezoni bio na prosjeku od 8.3 koševa, 3.2 skoka i 3.2 asistencije, a u Golden Stateu bi trebao biti zamjena s klupe za Stephena Curryja.

Livingstona su 2004. kao četvrti ''pick'' na draftu izabrali Los Angeles Clippersi, a karijeru mu je usporila teška povreda koljena koju je zadobio u februaru 2007. godine. Propustio je zbog toga cijelu sezonu 2007/08, a u sljedećoj je sezoni i dresovima Miamija i Oklahoma Cityja odigrao samo 12 utakmica. Igrao je nakon toga u Washingtonu, Charlotteu, Milwaukeeju i Clevelandu, a prošlo je ljeto potpisao jednogodišnji ugovor s Brooklynom.