Predsjednik FK Borac
152

Tegeltija odgovorio na objavu FK Sarajevo: I sa VAR-om i bez VAR-a, bordo plač je navika već stara

E. B.
Milan Tegeltija
Milan Tegeltija
Atmosfera uoči derbija 13. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u kojem će Sarajevo ugostiti Borac se zakuhava, a već je krenulo "prepucavanje" klubova preko društvenih mreža.
Derbi kola igra se u nedjelju, a Sarajevo je sinoć objavilo zanimljiv post na društvenim mrežama.

Bordo klub je u objavi na Instagramu kao poziv na utakmicu navijačima napisao: "Nema VAR-a, nema problema. Svi na Koševo".

Naravno, aluzija je jasna. Iz Bordo tima su jasno aludirali na nedavni susret dva tima u Banjoj Luci na kojem su u sudijskoj nadoknadi primili gol iz ofsajda (1:1) te su nizom sudijskih odluka žestoko oštećeni.

No, nije dugo trebalo da se oglasi i predsjednik Borca Milan Tegeltija. Tegeltija, koji je aktivan na platformi X, je ovaj put odlučio odgovoriti Sarajevu u stihovima.

"I sa VAR-om i bez VAR-a, bordo plač je navika već stara", napisao je Tegeltija, čija ekipa je na liderskoj poziciji sa šest bodova prednosti u odnosu na koševskog ligaša koji je na trećem mjestu.

Susret Sarajevo - Borac se igra u nedjelju s početkom u 19:45 sati uz direktan televizijski prijenos na Arena Sportu, te tekstualni prijenos na portalu Klix.ba.