Roberto Mancini
0

"Tabela me u ovom trenutku ne zanima"

Totalsport
Roberto Mancini (Foto: AP)
Roberto Mancini (Foto: AP)
Nogometaši Manchester Cityja su s 4-1 svladali Blackburn u utakmici 21. kola engleskog nogometnog prvenstva, te tako pod novim menadžerom Robertom Mancinijem nastavili savršen niz.

Četvrta je to bila uzastopna pobjeda za Mancinija i njegovu ekipu s tim da je Talijan jedini menadžer u historiji tog kluba kojem je za rukom pošlo na tako uvjerljiv način startati na klupi "građana". Pobjedom u kojoj je Carlos Tevez sudjelovao trima pogocima City se uspeo na četvrto mjesto tabele Premiershipa isto ono koje na kraju sezone vodi u Ligu prvaka.

Ipak, Mancini kaže: "U ovom trenutku ne gledamo tabelu, jer to nije sada važno. Očekuje nas još 17 utakmica u prvenstvu, a tek ćemo nakon toga vidjeti gdje se nalazimo. Ono što je važno jest skoncentrisati se na nadolazeći susret.

Manicini je u svojoj četvrtoj utakmici na klupi Cityja primio prvi gol, što ga je razočaralo. Do sada je njegova ekipa savladala Stoke City (2-0) i Wolverhampton (3-0) u prvenstvu, te Middlesbrough (1-0) u FA Cupu, a sve su te pobjede ostvarene uz čistu vlastitu mrežu.

"Dobro smo igrali u teškoj utakmici, ali moramo paziti na koncentraciju svih 90 minuta. Ljut sam zbog primljenog gola, jer smo ga poklonili, a mi nismo ovdje da bismo dijelili poklone."