Suvlasnik West Hama
0

"Svi igrači osim Parkera su na prodaju!"

Totalsport
Scott Parker (Foto: AP)
Scott Parker (Foto: AP)
David Sullivan, suvlasnik londonskog nogometnog prvoligaša West Hama, toliko je revolitiran aktuelnom sezonom svog kluba da je najavio spremnost na prodaju kompletnog igračkog kadra, s jednom iznimkom.

"Čekićari", koje vodi bivši Chelseajev talijanski napadač Gianfranco Zola, cijelu sezonu su se mučili i nizali loše rezultate, a ostanak u Premiershipu praktično su osigurali tek dva kola prije kraja. Doduše, teoretski još nisu sigurni, ali bi ih samo "matematička katastrofa" mogla gurnuti u niži razred, budući da na 17. mjestu, zadnjem koje nudi prvoligaški nogomet i sljedeće sezone imaju 34 boda, šest više od Hulla na 18. poziciji. Pritom West Ham ima gol razliku -18, a Hull City -41.

"Spremni smo prodati svakog igrača naše ekipe, ako za bilo kojeg od njih dobijemo odgovarajuću ponudu. Svakoga možemo prodati osim jednog - Scotta Parkera. Pozicija koju zauzimamo na tabeli je sve, samo ne zadovoljavajuća", izjavio je Sullivan, te nastavio. "Parker jedini nije na prodaju. On ima još nekoliko godina ugovora s nama, a u nekoliko navrata je isticao da želi ostati u našem klubu. Parker je naš Gospodin West Ham."