Partnerstvo s kompanijom Lescon
0

Svečano predstavljeni novi dresovi FK Sarajevo

Piše: Dalibor Bošnjak
Foto: P./Klix.ba
(Foto: Edin Puzić/Sarajevo-x.com)
U subotu su u prostorijama FK Sarajevo u Titovoj ulici predstavljeni novi dresovi kluba sa Koševa, a ujedno je i počela njihova prodaja.

U subotu je u 14 sati upriličeno svečano predstavljanje novih dresova FK Sarajevo, čiji je dobavljač kompanija Lescon. Predstavljene su tri varijante dresa, bijela, narandžasta i bordo. Sve tri varijante dresa su sada dostupne u prodaji.

Predstavljanju dresova su prisustvovali svi igrači Bordo ekipe koje je predvodio kapiten Sedin Torlak, kao i predstavnici FK Sarajevo na čelu sa direktorom Dinom Selimovićem. Prisutan je bio i novi šef stručnog štaba Dragan Jović.

Navijači koji su kupili dres su dobijali i autograme igrača FK Sarajevo, a neki od njih su i naručili dresove sa prezimenima omiljenih igrača.

Što se tiče fan shopa FK Sarajevo, saopćeno je da će navijači koji posjeduju člansku karticu imati popust na sve artikle. Tako npr. cijena novog dresa za članove iznosi 80 KM, a za one kupce koji nisu članovi cijena je 100 KM. Isti sistem će se primijenjivati i na ostale artikle. Ove informacije je za Sarajevo-x.com potvrdio glasnogovornik kluba Tarik Trbić.