Miralem Pjanić
0

"Sve je u našim rukama"

Totalsport
Miralem Pjanić (Foto: AP)
Miralem Pjanić (Foto: AP)
Miralem Pjanić se upisao na listu strijelaca i asistenata u 3-0 pobjedi svog Lyona protiv Monaca u zaostaloj utakmici 34. kola francuskog nogometnog prvenstva.

"Bila je to krasna večer koju smo mogli napustiti uzdignute glave. Dobro smo odigrali cijelu utakmicu i mirno iščekujemo posljednje kolo. Tražit ćemo pobjedu koja nam donosi kvalifikacije Lige prvaka. Sve je u našim rukama, ali zašto ne bismo navijali i za to da Lille kiksa", kazuje bosanskohercegovački reprezentativac.

Pobijedi li Lyon Le Mansa u posljednjem kolu, a Lille upiše poraz ili remi kod Lorienta nogometaši Lyona kraj Le Championnatove sezone dočekat će na drugom mjestu koje donosi izravan nastup u Ligi prvaka u kojoj su ove sezone igrali polufinale protiv Bayerna.

Nakon ispadanja okrenuli su se francuskom prvenstvu i upisali tri pobjede i remi.

"Jaki smo u glavama, zaboravili smo doživljeno razočarenje. Dobri smo, dobro radimo i trener se može osloniti na svakog od nas", kaže Pjanić i zaključuje osvrtom na utakmicu protiv Monaca.

"Zadovoljan sam načinom na koji sam odigrao taj susret. Postigao sam svoj deseti pogodak u svim takmičenjima, ali i taj ću konto pokušati obogatiti u subotu."