Daily Star
17

Sve je izvjesnije da Falcao dolazi u Chelsea, a Torres u Atletico

Totalsport
Radamel Falcao i Fernando Torres
Radamel Falcao i Fernando Torres
Prije desetak dana su engleski mediji po prvi puta ozbiljnije počeli pisati o mogućoj zamjeni dvojice nogometaša, iz Chelseaja i madridskog Atletica, na kraju sezone.

Rečeno je da bi na Stamford Bridge trebao doći sjajni kolumbijski napadač Radamel Falcao, koji je ionako već dugo vremena na radaru Chelseaja, ali se uz to navelo da je vlasnik londonskog kluba Roman Abramovič spreman za razmjenu. Odnosno, u suprotnom bi smjeru otišli Fernando Torres i određena svota miliona.

Dakako, kada bi se ispunio takav posao, to bi značilo da se Torres vraća u Atletico, klub iz kojeg je otišao na Otok (u Liverpool). Isto tako, spojio bi se Torres sa sadašnjim tamošnjim trenerom Diegom Simeoneom, s kojim je ranije dijelo svlačionicu tog madridskog kluba tri sezone.

Ovog vikenda Daily Star dodatno potvrđuje ovakve navode i piše kako su počeli i pregovori ova dva kluba oko ispunjenja tog posla. Realizacija svega toga bi zapravo bio korak prema onome čemu teže obje momčadi. Chelsea želi Falcaa odavno, ali se i želi riješiti Torresa koji nikako da se snađe u Chelseaju.

Atletico bi, pak, dobio kvalitetnu zamjenu za Kolumbijca, vratio bi igrača koji je bio itekako dobar u njihovom dresu, a još bi i zaradio.