Franck Ribery
0

"Sve je 50-50, ne znam da li ću ostati u Bayernu"

Totalsport
Franck Ribery (Foto: Reuters)
Franck Ribery (Foto: Reuters)
U razgovoru za francusku TV postaju TF1 francuski nogometaš Franck Ribery izjavio je da još uvijek nije siguran hoće li ostati ili otići iz Bayerna.

"Još uvijek ne znam što će se dogoditi. U situaciji sam 50-50. Nadam se da ću riješiti klupsko pitanje do kraja Svjetskog prvenstva", rekao je nogometaš koji je u ovom trenutku jedan od najinteresantnijih na tržištu.

Bayernov izvršni predsjednik Karl-Heinz Rummenigge u intervjuu za Bild izjavio je da se nada da će Ribery potpisati produ3enje ugovora. O odlasku ovog ljeta, istaknuo je, ne želi niti čuti.

"U svakom slučaju, do ljeta 2011. godine Ribery je s nama", rekao je Nijemac, natuknuvši da će Bayern radije zadržati Francuza i izgubiti novac nego ga se olako riješiti godinu dana prije isteka ugovora.

U međuvremenu, Ribery očekuje presudu Međunarodnoga sportskog suda (CAS) o suspenziji nakon crvenog kartona koji je zaradio u prvoj polufinalnoj utrci Lige prvaka, i koji ga je koštao triju utakmica pauze. U minhenskom se klubu nadaju da će CAS poništiti odluku UEFA-e i Riberyju dopustiti nastup u finalu Lige prvaka sljedeće subote protiv Intera nakon što je odradio jednu utakmicu pauze u uzvratu protiv Lyona.

Francuski izbornik Raymond Domenech medijima je potvrdio da će se Ribery reprezentaciji priključiti tek sljedeće nedjelje:

"Čak i ako ne bude mogao igrati u finalu Lige prvaka, ostat će uz suigrače sve do nakon utakmice!"