Prilikom izmjene
61

Svađa kapitena i trenera Lazija: Lulić žestoko prigovarao, Inzaghi ga ukipljeno gledao

Piše: N. K.
Senad Lulić (Foto: AFP)
Senad Lulić (Foto: AFP)
Nogometaši Lazija pobijedili su sinoć na Renato Dall'Ari stadionu, u okviru 10. kola Serije A, ekipu Bologne 2:1, a sjajnu utakmicu za Rimljane odigrao je bh. reprezentativac Senad Lulić.

Naš veznjak je prvo na samom početku susreta asistirao Milinkoviću Saviću za vodstvo Lazija, a nakon pola sata igre upisao se i u strijelce iskoristivši dodavanje Alberta.

Lulić je uspio postići i autogol početkom drugog poluvremena, tako da je bh. reprezentativac učestvovao u sva tri pogotka na sinoćnjem meču.

U 64. minuti trener Lazija Simone Inzaghi odlučio je zamijeniti Lulića, a prilikom izmjene došlo je do svađe između njih dvojice.

Kapitenu Nebeskoplavih očito se nije svidjela izmjena, a kada je prolazio pored Inzaghija žestoko je verbalno napao svog trenera koji je u nevjerici stajao kao ukopan.

"Njegova reakcija je normalna. Htio je ostati u igri kako bi pomogao, ali ja trebam praviti izmjene. Sa Senadom imam sjajan odnos koji je više od nogometa. Već smo sve raščistili, nema problema", rekao je Inzaghi na konferenciji za medije poslije meča.